ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

افزایش دما در کشور از شنبه

افزایش دما در کشور از شنبه رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش دمای هوا از فردا شنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 18
کد خبر: ۱۲۶۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران و رعد و برق در بعضی استان‌ها و افزایش دما خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور گفت: بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی طی روزهای جمعه و شنبه (۲۷ و ۲۸ اسفندماه) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، شمال استان‌های خراسان شمالی و رضوی بارش برف و باران، وزش باد و گاهی رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه (۲۹ اسفندماه) در شمال غرب و دوشنبه (اول فروردین ماه) در شمال غرب، سواحل شمالی، ارتفاعات البرز، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و سه شنبه(۲ فروردین ماه) علاوه بر این مناطق در برخی نقاط غرب و مرکز، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز بارش خواهیم داشت و از روز شنبه دمای هوا در غالب مناطق کشور به تدریج افزایش خواهد یافت. خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان نیز طی روزهای جمعه و شنبه مواج و طوفانی هستند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ اسفندماه) نیمه ابری و دارای غبار محلی با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و برای روز یکشنبه (۲۹ اسفندماه) نیمه ابری و گاهی غبارمحلی و در بعد از ظهر ابری با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ اسفند ماه) بندرعباس با دمای ۲۸ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین واردبیل با دمای ۹- و ۴- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار